sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Riisimurosuklaat

Enää kolme yötä jouluun ja jouluvalmistelut ovat kovassa käynnissä. Itse päätin joulun pikkunaposteltaviksi makeiksi tehdä näitä suorastaan helppoja karkkeja. Riisimurosuklaat säilyvät noin viikon jääkaapissa hyvinä. Nämä ovat myös niin perheen pienimpienkin herkkuja, ainakin itse näitä pienenä napostelin ja siitä resepti tulikin mieleeni.
 
Tarvikkeet:
100g kookosrasvaa
½dl kaakaota
2dl tomusokeria
1tl vanilijasokeria
7 ½dl riisimuroja
 
Sulata kookosrasva kattilassa. Kun rasva on sulanut anna sen jäähtyä hieman. Rasvan jäähtymisen jälkeen sekoita joukkoon kaakao, tomusokeri ja vanilijasokeri. Lisää tämän jälkeen vielä riisimurot ja sekoita varovasti niin, että murot ovat suklaan peitossa. Annostele metallisiin pikkuvuokiin (n. 50kpl) lusikoilla ja laita jääkaappiin kovettumaan.

Vinkki! Vuokia kannattaa hieman levittää. Näin niihin mahtuu enemmän riisimurosuklaata.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti