Ihania mustikkamuffineja valkosuklaasydämmellä ja kuorrutteella. Muffinsseihin kosteutta tuo kermaviili. Muffineja itselleni tuli 12kpl.
Tarvikkeet:
4dl vehnäjauhoja
2,5dl sokeria
1,5tl leivinjauhetta
1tl vanilijasokeria
0,5dl juoksevaa margariinia
2dl kermaviiliä
1 kananmuna
2,5dl muskottia
Valkosuklaasydän ja kuorrute:
200g valkosuklaata (itse käytin Pandan valloittavaa valkoista)
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sitten margariini, kermaviili ja kananmuna. Sekoita sitten tasaiseksi nuolijalla. Lisää lopuksi mustikat taikinaan varovasti sekoittaen. Ota esiin 12 kappaletta muffinivuokija ja laita ne pellille. Lusikoi taikinaa vuokien puoleen väliin. Tämän jälkeen pilko suklaa paloiksi ja laita yksi pala per. muffinssi. Lusikoi sitten taikinaa vielä suklaan päälle.
Paista 175 - asteisessa uunissa n.20 min.
Kun muffinit ovat hieman jäähtyneet sulata loput valkosuklaasta vesihauteessa. Kaavi suklaa pursotinpussiin tai minicrip-pussiin ja pursota raitoja muffinien päälle.
ps. Vaikka äänestys onkin vielä käynnissä tuossa sivussa on muffinit näyttäneet vieneen voiton, joten tässä sitä reseptiä :)
ps. Vaikka äänestys onkin vielä käynnissä tuossa sivussa on muffinit näyttäneet vieneen voiton, joten tässä sitä reseptiä :)
Kiva resepti! :) Meillä onkin tulossa myyjäiset ja aion kokeilla tätä reseptiä (:
VastaaPoistaKiitos :)
PoistaIhana ulkoasu sun blogilla! :)
VastaaPoistaKiitti! :)
Poista